Prleks je specijalizovan za projektovanje instalacija KGH (klimatizacije, grejanja i hlađenja), ali klijentima nudi i druge usluge, kao što su jaka i slaba struja, rasveta, BMS sprinkler i navodnjavanje. Sa istim timovima sa kojima sarađujemo od 2006. godine, u mogućnosti smo da organizujemo izradu projekata iz drugih oblasti, uključujući projekte arhitekture i konstrukcije, kao i projekte pejzaža i enterijera.

Investitori nas najčešće angažuju zbog izrade idejnih i glavnih projekata za unutrašnje i spoljašnje instalacije KGH, kao i za vodovodne, kanalizacione, elektro (jaka i slaba struja) i gasne instalacije.

Takođe, mi pripremamo tendersku dokumentaciju i pružamo druge vrste podrške partnerskim firmama u naporima da se dobiju novi poslovi. Radeći u inostranstvu, razvili smo saradnju sa lokalnim kompanijama, pa možemo izrađivati projekte koji će biti podneti od strane preduzeća sa odgovarajućom lokalnom licencom.

Prleks striktno poštuje usvojene tehničke standarde i važeće zakonske propise u svim zemljama u kojima posluje, ali isto tako pokušava da sledi brojne preporuke uglednih strukovnih međunarodnih organizacija. Ulažemo stalni napor da naše poslovanje učinimo efikasnijim a oslanjamo se i na licenciran softver kako bi održali korak sa tehnološkim razvojem u svetu. Za izradu proračuna koristimo program “Hanibal” i pomoćne automatske alatke u softverskom paketu Microsoft Excel, dok su AutoCAD MEP i Revit MEP apsolutno nezaobilazna sredstva za crtanje i modelovanje.

Mi vam možemo pomoći u obavljanju:

  • Svih instalacija KGH od izrade koncepta preko glavnih projekata, pa sve do aktivnosti sprovođenja i nadzora
  • U mogućnosti smo da, u nekim zemljama, vršimo izradu projekata koji će biti podneti za građevinsku dozvolu od strane licencirane lokalne kompanije
  • Različite vrste inženjerskih izveštaja kao što su izgradnja toplotnih modela, akustične izveštaje, vrednosne tehničke analize i druge konsultantske usluge
  • BIM model (urađen u programu Revit MEP)
  • Nadzor procesa izgradnje na osnovu projekata koje je uradio Prleks
  • Izrade tenderske dokumentacije pogodne za pružanje građevinskih radova po sistemu “ključ u ruke”

Nikolaja Gogolja 92, 11000 Beograd, Srbija Tel: (+381 11) 654-5553, Faks: (+381 11) 654-5076 office@prleks.co.rs