RAD U PRLEKSU

Mi smo uvek u potrazi za talentovanim osobama koje razmišljaju pozitivno i koje su otvorene za najnovije izazove u svetu mašinstva.

Prleks je poslodavac koji pruža jednaku šansu i tek diplomiranim studentima i iskusnim inženjerima. Uz to, nudimo mogućnost stažiranja, a učestvujemo i u državnim programima koji su usmereni na stvaranje novih radnih mesta za mlade.

Naša kompanija se posebno ponosi neformalnom i opuštenom radnom atmosferom u okviru koje se mogu ostvariti visoki ciljevi. Zaposlenima se nudi fleksibilno radno vreme, profesionalna obuka, besplatna kafa i sokovi, kao i mnoge druge beneficije.

Ako vas inženjerski posao inspiriše i ako želite da svoju karijeru gradite u okviru Prleksa, onda nam pošaljite svoj rezime sa pratećim pismom (najviše tri stranice) i fotografijom na office@prleks.co.rs (ako je moguće, najbolje je poslati jedan PDF dokument).

ODABIR KANDIDATA

Sve prijave biće razmatrane u strogom poverenju uz punu zaštitu privatnosti. Kandidati koji odgovaraju traženim profilima za naše projekte će biti pozvani na razgovor. Takođe, od Vas će se možda tražiti da odgovorite na neka tehnička pitanja kao i da demonstrirate svoje znanje engleskog jezika. Hvala na Vašem interesovanju za rad u Prleksu.Nikolaja Gogolja 92, 11000 Beograd, Srbija Tel: (+381 11) 654-5553, Faks: (+381 11) 654-5076 office@prleks.co.rs